Добредојдовте

Viktorija Rooms Bitola Ви нуди врвна услуга по најповолни цени!!!

За Нас

Сместени сме во строгиот центар на Битола, што им овозможува на нашите гости лесен пристап до сите поважни локации во градот.

Галерија

Уживајте во нашата фото галерија

Локација на Хотел Викторија

Впечатоци

Lili – Sweden

Booking Review score: 9.2
Vi bodde så centralt men ändå lugnt! Har bara plus att skriva!+++❤️❤️❤️

Lili - Sweden

AuldPenarthian – United Kingdom

Booking Review score: 8.3
Friendly, helpful staff.
Location was very near the watchtower and therefore central to much of Bitola.

AuldPenarthian - United Kingdom

Проверете дали има слободни соби и направете резервација.

Пополнете ја контакт формата и ќе бидете контактирани.

Направете Резервација