Мариово фото галерија

Мариово е регион во јужниот дел на Република Македонија. Овој регион нуди безброј интересни локации кои можете да ги посетите но многу малку сместувачки капацитети.

0 Comments

Историја на Битола

Битола е град во југозападниот дел на Македонија и е административен, културен, економски, индустриски, образовен и научен центар за овој дел од Македонија.

0 Comments