Локација на Viktorija Rooms Bitola

Сместени сме на ЕКСКЛУЗИВНА ЛОКАЦИЈА во СТРОГИОТ ЦЕНТАР на Битола, на плоштадот Магнолија, наспроти Културниот центар Магаза, на само неколку метри од главната улица во Битола – Широк Сокак!