Проверете дали има слободни соби и направете резервација

Пополнете ја контакт формата и ќе бидете контактирани во најкраток можен рок:

  Име и Презиме (Задолжително поле)

  Email (Задолжително поле)

  Телефон (Задолжително поле)

  Пристигнување: (Задолжително поле)

  Заминување: (Задолжително поле)

  Број на гости (Задолжително поле)

  Број на деца(Задолжително поле)

  Дополнителни информации