Viktorija Rooms Bitola

Viktorija Rooms Ви нуди врвна услуга по најповолни цени.

Viktorija Rooms Bitola

Сместени сме во строгиот центар на Битола, што им овозможува на нашите гости лесен пристап до сите поважни локации во градот.
Сите соби се опремени со:

  • телевизор
  • клима
  • мини бар
  • фрижидер
  • капатило
  • безжичен интернет.
Viktorija Rooms Bitola
Поглед од Viktorija Rooms

Ексклузивна локација, во строгиот центар на градот на плоштад Магнолија, наспроти Магазата до најпознатата улица во Битола Широк Сокак!

Сместени сме во куќа изградена во почетокот на XX век во стилот на старата Битолска архитектура.

Објектот е комплетно реновиран во 2010 г, со што им се овозмоѓува удобен и безгрижен престој на нашите гости, независно од тоа дали се работи за фамилијарен одмор или пак бизнис патување.